O nama

Inspiracija u vodi

Luksuzni modeli u vašem domu

Upravo bi se takvom odrednicom mogao najbliže opisati naš zanos kreiranja i stvaranja proizvoda koji slede na stranicama. Dvadeset pet godina je prošlo od kada je osnovan FAVORIT koji je iz malene porodične manufakture narastao do ovoga što je sada, vodeći proizvođač SPA kada u Srbiji. U našim SPA kadama utkano je svo znanje, sve veštine i najbolje komponente koje svet SPA proizvoda danas poznaje.

 

Kako su kreirane kade

Vrhunska oprema

Naše SPA kade prizvedene su na najmodernijoj mašini kakva se koristi u tretmanu i preradi tzv. king sajz formata akrilnih ploča, iz kojih se proizvode SPA kade. Sa svojih 250kw instalisane snage te kompijuterski nadziranog rada, ona garantuje da će SPA Akrilna ploča debljine 8mm preći iz ravnog u oblik baš Vašeg SPA modela. A da pri tome sam Akrilni materijal neće pretrpeti promene u svojoj molekulskoj strukturi-rešetki, što je veoma bitno za postojanost i dugotrajnost usled izloženosti najrazličitijim vremenskim prilikama koje vladaju na otvorenom.

Roller-koster valjak mašina

Potpuno automatizovana, i tako neophodna kada su u pitanju sferni oblici. Konkretno obloge naših kada u radijusima, ili sama nosiva konstrukcija modela EDEN sa preciznošču na mm nivou.

Spray-Up

Vođen preciznom rukom operatera, izbaciće tačno potrebnu količinu poliestera i to sa komponentama i temperaturom predpripremljenog. Ovaj deo proizvodnog procesa učiniće Vašu kadu čvrstom i otpornom na uvijanja, kroz njen čitav životni vek.

Poly-Stone

Potpuno novi trend u laminaciji i ojačavanju SPA kada, već je u našem pogonu. Robotska ruka, kojom rukovodi kompijuter, milimetarski precizno nanosi sloj po sloj novoga materijala Poly-stone.

Naša SPA kada mora postojano podnositi sve vremenske prilike kako sunce, kišu, sneg kao i različite vrste zračenja UVA, IR, UVB. Zatim na red dolazi voda, i hemijska jedinjena koja su prisutna u istoj a pri upotrebi SPA kade. Potom temperaturne promene u spektru od -20 do +50˚C. Svi prethodni pobrojani činioci prvenstveno napadaju lice naše SPA kade. A njega čini Akrilna ploča, i to ne bilo kakva, već specijalna SPA akrilna ploča čuvenog Austrijskog proizvođača i našeg dobavljača SENOPLAST Austrija. Ona se bez bojazni nosi sa svim prethodno pobrojanim faktorima.

Uživajte bez prekida

Bilo da uživate u privatnosti svoga vrta, bavite se hotelijerstvom, kvarovi dolaze iznenada i uglavnom nenajavljeno, samo ih treba što pre rešiti. Odlučni smo Vam kroz ovaj servisni paket omogućiti ispravan rad i povratak uživanju u roku od 72h od momenta primanja Vaše dojave o neispravnosti. Naš serviser će Vas posetiti u zadatom vremenskom roku, po potrebi sa zamenskim delovima.